Noden vil til Nordkap.

Norden klar med nyt program

Foreningen Norden i Karup har det nye sæsonprogram klar

NORDEN I denne uge modtager medlemmerne af foreningen Norden I Karup det nye sæsonprogram for 2023-24.

Og her skal det afsløres, at næste store rejsemål er Nordkap i perioden 27. juni til 6. juli næste år. Det har længe været et ønske for mange medlemmer at aflægge Nordkap et besøg, og sammen med Sørens rejser udbydes rejsen nu.

På et rejsemøde den 10. oktober vil bureauet gennemgå rejsen, der indeholder to aftener på Nordkap, to overnatninger på vej hjem i Tromsø og Lofoten, og siden kommer man omkring Mo i Rana og Tronhjem.

Man sejler med Fjord-line fra Bergen og lader i Hirtshals. Prisen bliver omkring 18.000, men det ved man, når rejsemødet finder sted. Alle er velkomne til mødet, og har man lyst, kan man melde sig til der. Turen er åben for alle, dog får medlemmer en specialpris. Ellers indeholder programmet Skumringstimen og Nordisk delikatesseaften i Grønhøj kulturhus, hvor »Den rullende kok« har lovet en meget lækker nordisk menu, hvor elgsteg er hovedretten. Forårsudflugten finder sted i maj og går ud til vores lokale Flymuseum i Gedhus.

Planer om et svensk besøg i maj næste år afsløres. Man håber på, at mange vil melde sig til at huse svenske gæster en weekend I 2025. Formanden løfter sløret for, at foreningen agter at lave en tur til Arvika i 2026.

Ellers er Norden i Karup meget tilfreds med tilslutningen, og den håber at huse endnu flere medlemmer, og i dag er afdelingen den 6. største i landet bl.a. takket være de rejser, og allerede i september i år drager 37 rundt på 21 danske øer. Igen med Sørens rejser som arrangør.