Michael Omme og Benny Jørgensen er gået sammen i Bennys firma, MBJ Byg, i Viborg. Foto: Morten Hallstrøm

Erfarne håndværkere går sammen

Tømrer Michael Omme fra Lysgaard er blevet ansat af murermester Benny Jørgensen fra Viborg

KARUP 63-årige Benny Jørgensen plejer at være ene mand i sit murerfirma i Viborg.

Men nu har han fået en ansat.

Der er tale om den 37-årige tømrer, Michael Omme fra Lysgaard, der indtil for nylig var selvstændig med sit eget tømrerfirma.

Firmaet gik imidlertid konkurs, og derfor søgte han nyt job.

- Vi har i det sidste års tid arbejdet godt sammen om forskellige projekter i Karup, Kjellerup og Viborg-området, så det var oplagt at fortsætte samarbejdet på denne måde, fortæller Benny Jørgensen.

De vil fortsat kunne tilbyde de arbejdsopgaver, som de plejer.

- I mit firma lavede jeg hovedsageligt tagudskiftninger, udskiftning af vinduer og den slags, men jeg vil naturligvis kunne tilbyde al slags tømrerarbejde, siger Michael Omme.

Benny Jørgensen har lavet rigtig mange badeværelser og indvendig modernisering i det hele taget.

- Vi vil kunne tilbyde alt indenfor murer- og tømrer-arbejde, også nybyggeri, men det er klart, at lige nu bygges der ikke så mange huse rundt omkring. Lige nu handler det meget om de mindre projekter, som folk skal have ordnet her og nu, siger Benny Jørgensen.

Han har været murer siden 1976, og har været selvstændig i 20 år. Michael Omme har ti års erfaring som selvstændig tømrer. Sammen har de 100 års livserfaring.

- Det er klart, vi er ikke længere drenge. Vi har masser af erfaring, og ved, hvad vi har med at gøre, når vi kommer ud til kunderne, siger Benny Jørgensen.

Foto: Morten Hallstrøm