Kom og prøv kræfter med krolf i Karup Krolf Klub.

Karup-klub byder på krolfens uge

KARUP Alle har mulighed for at spille med, når Krolfens Uge for andet år ruller hen over Danmark.

D. 25 maj lægger Karup Krolf Klub græs til Åbent Hus, hvor alle gratis kan prøve kræfter med den populære sport, der nu spilles i næsten 200 idrætsforeninger.

Spillet er en mellemting mellem kroket og golf - hvor der spilles på et fritliggende græsareal på cirka 1/2 fodboldbane. Her bruges køller, som vi kender fra kroket - men i stedet for buer, spiller man på huller. Banen består af 12 huller, som det gælder om at gå igennem med færrest mulige slag.

Godt humør, kaffe på kanden og gratis instruktion i krolf er hovedingredienserne i Krolfens Uge, der i uge 21 fejres i hele landet. Her kan alle komme forbi og prøve krolf, der er populært som aldrig før. Sporten kræver ikke specielle forudsætninger at være med til – hverken teknisk eller formmæssigt, der er plads til alle. Karup Krolf Klub holder Åbent Hus onsdag d.25. maj kl. 19.00 i Seniorhuset, Gl. Banevej 6A

- Vi har et godt fællesskab i foreningen, og vi har altid plads til flere, og det her er en god måde både at prøve sporten og at hilse på os i foreningen, for at se om det er noget for dig. Vi glæder os i hvert fald til at tage imod nye spillere – også dem der bare er lidt nysgerrige, siger Formand Leif Bæk Karup Krolf Klub.