Onsdag den 18. januar genoptager foreningen Norden i Karup sin traditionelle delikatesseaften i Grønhøj Kulturhus med et brag af en nordisk menu, idet foreningen har fået Den rullende kok til at sammensætte en decideret nordisk menu.

Nordisk aften i Grønhøj

Foreningen Norden genoptager Nordisk delikatesseaften

GRØNHØJ Onsdag den 18. januar genoptager foreningen Norden i Karup sin traditionelle delikatesseaften i Grønhøj Kulturhus med et brag af en nordisk menu, idet foreningen har fået Den rullende kok til at sammensætte en decideret nordisk menu.

Forretten er en tapastallerken med røget kronvildt og fisk, og som hovedret er der to slags kød, idet vildsvinekam og lam er på fadene. Som dessert er det lykkedes foreningen at skaffe nogle kg. multebær fra Norge, og her serveres multebæris, som man fik i gamle dage på Kongenshus hotel.

Som sædvanlig står Arthur og hans dygtige personale klar til at betjene gæsterne.

- Vi har desværre måtte holde to års pause grundet corona-restriktioner, og vi glæder os til at byde vore trofaste gæster velkommen til en afslappende aften.

- Desværre har foreningen ikke kunnet undgå en prisstigning, men takket være et væld af lokale og gode sponsorer afholder man et lotteri, der er med at få balance i regnskabet, oplyser formand Jann Rasmussen.

Formanden oplyser endvidere, at salget er startet tirsdag den 3. januar.

For at sikre at grupper kommer til at sidde sammen, opfordrer han til, at man reserverer pladser. Foreningen glæder sig til at byde velkommen til såvel medlemmer som ikke-medlemmer.