Der var masser af biler samlet i Grønhøj i lørdags.

450 veteraner samlet i Grønhøj

TRÆF Traditionen tro var der veterantræf i Grønhøj første lørdag i august, og efter et par år hvor coronaen spændte ben, var man lørdag den 6. august tilbage i rigtig dansk sommervejr med en frisk vestenvind og ind imellem nogle kraftige byger afløst af fuld sol. Når der kom en byge trak folk tæt sammen, og når solen skinnede var der liv over hele pladsen, og der blev sparket dæk og Hygget med meget stort »H«.

Midt på dagen blev der talt 450 veterankøretøjer, en masse knallerter og motorcykler, flere brandbiler og fem gamle fly fra Stauning. Det var »Frivillige I Grønhøj« der stod for arrangementet, og det gjorde de godt! Der var styr på sagerne. Flyene blev guidet på plads. Det samme gjaldt gamle biler og tohjulede køretøjer, mens tilskuere i nyere biler blev forvist til en parkeringsplads for dem.

- Det fantastiske ved dette stævne er, at så mange forskellige mærker er samlet, så man kan få en snak på tværs af mærker og årgange, forklarede en af deltagerne, der kom fra Grejsdalens ESSO Service, og selv om hun til daglig er pølsemager, så har hun selv renoveret flere biler af mærket Morris 1000.

Underholdningen var også i top, den stod Gregers Laigaard og med søsteren Lene for, og »gæstesolist« var Gregers Laigaards datter Laura for. Laura er ikke alene noget ved musikken, hun og er også næsten færdiguddannet automekaniker.