Hovedgevinsten fra Drav Doodles Study, Bettina Lehmann, blev vundet af Cecilie Dybdal Christensen, begge fra Karup

Stor opbakning til bingo

Kølvrå og Omegns Borgerforening var glædeligt overrasket over opbakningen til byfesten i Karup-Kølvrå

KARUP-KØLVRÅ Kulturhuset var fyldt godt op, da Kølvrå og Omegns Borgerforening søndag i forbindelse med byfesten i Karup-Kølvrå bød på bingo - samme dag, som der var skydning og fodboldkamp mod Ans på programmet.

- Vi kan være 50-50 mennesker i det lille kulturhus, og der dukkede 52 mennesker op.

- Vi var meget overrasket over den store opbakning. Klokken ni var der næsten ikke kommet nogen, og det var der heller ikke klokken 9.30, men et kvarter efter var der fyldt op. Det var helt fantastisk, fortæller borgerforeningens forholdsvis nye formand, Betty Ahrnkiel. Hun afløser Lene Kemper, der har gjort det rigtigt godt. Det var Bettys første byfest som formand.

- Vi var til et møde om byfsten og blev spurgt om vi ville være med. Og det ville vi gerne.

- Vi var rundt til butikkerne i Karup og der var opbakning næsten alle steder. Det var vi lidt overrasket for de havde jo i forvejen givet til byfesten, siger Betty.

Hovedsponsor var tegneren Bettina Lehmann fra Drav Doodles Study, og vinderen af hovedgevinsten var Cecilie Dybdal Christensen.

Ud over spil var der også kaffe, rundstykker og kage på programmet. Det var en vellykket dag, og Betty er ikke i tvivl om, at borgerforeningen er med i gen næste år, når der igen er byfest.

Borgerforeningen har selv et bingo en gang om måneden, og der er spisning først.

Overskuddet fra foreningen går til aktiviteter og arrangementer i lokalsamfundet.