Karup Bio byder på gode film.

Fast and furious i Karup Bio

Den 18. maj var der premiere på Fast and Furious i Karup Bio

BIO Det er snart Karup Bios 40 års fødselsdag, og det fejres den 10. og 11. juni med gratis familiefilm. Billetter kan bookes fra den 2. juni klokken 16.

Men inden da er der gode film på programmet.

Fast & Furious X”, den tiende film i rækken af Fast & Furious film, introducerer de sidste kapitler i en af filmhistoriens mest berømte og populære filmserier. Nu i sit tredje årti og stadig med den samme grundstamme af skuespillere og karakterer, som da den begyndte.

Missionerne har været mange og oddsene umulige, men Dom Toretto (Vin Diesel) og hans familie har overlistet enhver fjende på deres vej. Nu står de over for den mest dødsensfarlige modstander nogensinde: En frygtindgydende trussel, der dukker op fra fortidens skygger, drevet af blodhævn og fast besluttet på at knuse familien og ødelægge alt – og alle – som Dom elsker, for altid.

I 2011’s Fast & Furious 5 tog Dom og hans slæng kampen op mod den hensynsløse, brasilianske narkokonge Hernan Reyes og lagde hans imperium i ruiner på en bro i Rio De Janeiro. Hvad de ikke vidste var, at Reyes’ søn, Dante (Jason Momoa), var vidne og nu har brugt de sidste 12 år på at planlægge den ultimative hævn over Dom.

Dantes plan bringer Doms familie fra Los Angeles til Roms katakomber, fra Brasilien til London og fra Portugal til Antarktis. Nye alliancer blive smedet, og gamle fjender dukker op igen. Men alt ændrer sig, da Dom opdager, at hans 8-årige søn (Leo Abelo Perry) er det ultimative mål for Dantes hævn.

»What love got to do with you« og Toves værelse er også på plakatten.