På torsdag er der nytårskur og aktiviteter for seniorer.

AIF-seniorer holder nytårskur

Torsdag den 5. januar fejrer AIF - Projekt plus 60, at de første seks år er gået

FREDERIKS Torsdag formiddag er der nytårskur med hygge i hallen i Frederiks,

Tag evt. ægtefælle, ven eller veninde, naboer og andet godtfolk med torsdag den 5. januar.

- Vi vil gerne sammen med jer fejre, at de første seks år med 60 plus snart er gået, og at vi nu allerede starter på det syvende år! Derfor inviterer vi til en lidt anderledes dag end det sædvanlige. Vi håber i er klar til nogle små udfordringer med et andet program en det vi plejer, fortæller tovholder Inge Lise Sterup.

Der indledes med rundstykker og kaffe. Opvarmning for alle i hal 1 (den gamle hal) ved Anna. Utraditionelt opvarmning for alle ved Grethe. Mulighed for forskellige sportsgrene.

– Vi laver en holdinddeling, så der bliver mulighed for, at prøve en anden aktivitet end den man plejer. Bordtennis (Per), ringo (Alis), spinning (Knud, Jens og Ole), badminton. Senere er der også mulighed for en lille svømmetur. - Derefter er der tid til en tur under bruseren, inden vi spiser vores velfortjente frokostret fra Hannes køkken i Dagli Brugsen, siger hun. Tilmelding nødvendig,

- Vi ved ikke så meget om Nytårskur, men lad være med at komme i lang kjole og smoking! Bobler og kransekage ved vi hører til så det slutter vi af med og ønsker hinanden en god forårssæson og et godt nytår, siger hun.