Dagplejen oplever en kæmpe opbakning fra det lokale erhvervsliv, og fra tidligere og nuværende forældre, hvilket i høj grad gør det muligt at fejre særlige anledninger i dagplejen.

Festlig Dagplejens Dag i Karup og Frederiks

Krible-krable aktiviteter for de helt små i Frederiks og Karup

DAGPLEJERE Dagplejere og børn over hele landet fejrer hvert år på 2. onsdag i maj Dagplejens Dag.

I dagplejen i Karup og Frederiks arbejdes der for tiden med læreplanstemaet »Natur, udeliv og science«, og begge steder var fokus for dagen på »Krible-krable«-aktiviteter.

I Karup tog byens friske dagplejere fra morgenstunden børnene med på cykeltur rundt i byen. Der var stop ved Super Brugsen og Bageriet Nørgaard, hvor man begge steder stod klar med lækkerier til børn og voksne. I skønt solskinsvejr fortsatte cykelkaravanen til Lunden, hvor børnene gik på jagt efter både levende insekter og på tøjdyrsskattejagt. Der var masser af sanseoplevelser og plads til at undersøge og eksperimentere. Frokosten, som blev leveret af Café Karup, blev indtaget på den store græsplæne, inden alle skulle hjem til en velfortjent middagssøvn.

Allerede fra tidlig morgen var dagplejen i Frederiks undervejs gennem byen med barnevogne pyntet med mariehøns og edderkopper. Der blev sunget ved bl.a. Byens kagemand, Dagli’ Brugsen, Lægerne og mange flere. De festligt pyntede barnevogne var også forbi indskolingsbørnene på Frederiks Skole, hvor der var mange glade gensyn og kram med gamle dagplejebørn. I løbet af formiddagen var børnene rundt til poster udlagt i Anlægget om bl.a. fluer, edderkopper og regnorme, inden alle samledes i Kulturhuset til frokost anrettet og serveret af tidligere dagplejekolleger. Efter en god middagssøvn var der frugt og kagemand til alle som afslutning på en oplevelsesrig dag i dagplejen.

Privatfoto
Privatfoto
Privatfoto