Efter mange år på Industrivej i Karup, så er Rent Jydsk med Line Damborg som direktør flyttet i nye lokaler på den anden side af gaden, nemlig på adressen Vandværksvej 4A.

Arbejdstøjet flytter over på den anden side af gaden

Rent Jydsk, der blandt andet sælger arbejdstøj og sikkerhedssko, er flyttet til ny adresse i Karup

KARUP Der er ikke meget mere end et stenkast mellem det tidligere og nye Rent-Jydsk domicil i Karup.

Efter mange år på Industrivej 30, så er Rent Jydsk, der blandt andet sælger arbejdstøj, sikkerhedssko og profiltøj, flyttet i nye lokaler på den anden side af vejen på adressen Vandværksvej 4a.

- Vi trængte til at prøve noget nyt. Vi havde mange kvadratmeter i det tidligere domicil, som vi ikke behøvede, og nu har vi fået nyere istandsatte lokaler med et lidt mindre butikslokale og showroom - til gengæld har vi fået nyt inventar specifikt til de forskellige leverandører, fortæller virksomhedens direktør, 35-årige Line Damborg fra Ry.

Det var Morten Maler, der tidligere havde lokalerne på Vandværksvej. Han ville gerne flytte, hvis Rent Jydsk ville ind.

- Det ville vi gerne og fordelen er jo også, at det er så tæt på det andet, at kunderne har nemt ved at finde os, siger hun.

For fem år siden kom hun i spidsen for virksomheden, som dog ejes af hendes far, Palle Damborg. Der er tre medarbejdere.

Virksomheden er totalleverandør til erhvervslivet indenfor arbejdstøj, profiltøj, erhvervsbeklædning, sikkerhedsfodtøj og jobfodtøj. Der sælges også til private.

- Vi leverer fra en til flere tusinde enheder. Lige fra hr. Jensen, der eksempelvis har brug for en arbejdsjakke, til store firmaer, der ønsker fast levering hver uge, forklarer Line Damborg.

Virksomheden laver også special-opgaver.

- For eksempel har vi lige haft en kunde, der efterspurgte 1500 t-shirts med tryk. Så finder vi ud af i fællesskab med kunden, hvordan det skal se ud. Trykket får vi lavet et andet sted, og når det er klar, kan vi levere varen, siger hun.

Rent Jydsk har en række udenlandske og danske leverandører, blandt andre Mascot i Pårup.

Firmaet har desuden store faste kunder som KVM i Kjellerup og betonvirksomheden IBF. Landmænd og maskinstationer leverer også en del ordrer.

- Mange af vores kunder kommer fra det store opland, men vi har fra hele landet, da virksomheden for år tilbage overtog »Tøj til Alle«, efter det gik konkurs. Det betød, at vi fik kunder lige fra Christiansø Færgeoverfart til sjællandske taxa-chauffører, siger hun.

Virksomheden, der også har en webshop, har som mange andre været presset af prisstigninger samt forsinkelser på leveringstider fra udlandet.

Det går dog bedre nu, og virksomheden er inde i en god gænge, fortæller hun.

Mascot i Pårup er en af de Line Damborgs store leverandører. Foto: Morten Hallstrøm
Foto: Morten Hallstrøm