Fokus på motorvej og lufthavn.

Transportudvalget sætter fokus på lokale trafikale projekter i Jylland

Hærvejsmotorvejen i Viborg og luftfartsdrift i Midtjylland er nogle af de transportpolitiske emner, som Transportudvalget vil lære mere om på en studietur til Nord- og Midtjylland

KARUP Hvordan arbejdes der med kollektiv trafik i Aalborg? Hvilke synspunkter er der på hærvejsmotorvejen i Viborg? Og hvad er status for luftfartsdriften i Midtjylland? Dét er nogle af de spørgsmål, som Folketingets Transportudvalg vil blive klogere på, når udvalget tager ud og møder aktører og interessenter fra det transportpolitiske landskab på en studietur rundt i Nord- og Midtjylland den 13. - 14. juni 2022.

Formålet med turen er, at udvalget skal høre om forskellige transportpolitiske problemstillinger i praksis, indhente konkret viden og få indblik i de faktiske forhold i Nord- og Midtjylland gennem besøg hos bl.a. Port of Aalborg, Midtjyllands Lufthavn og en række kommuner: Aalborg, Viborg, Silkeborg, Herning og Ringkjøbing-Skjern.

- Jeg og de øvrige medlemmer glæder os til at komme rundt i Nord- og Midtjylland, hvor vi kommer til at høre om nogle af de udfordringer, løsninger og projekter, der rører sig på udvalgets område og møde nogle af dem, der har konkrete erfaringer med emner, som vi arbejder med politisk«, siger formand for Transportudvalget Mogens Jensen (S).