34-årig dømt for stribe af forseelser

Kvinde fra Frederiks får betinget fængselsstraf efter blandt andet gentagne overtrædelser i trafikken

KARUP En 34-årig kvinde fra Frederiks er i retten i Viborg blevet i dømt 60 dages betinget fængsel, 8500 kroner i bøde samt otte års frakendelse af førerretten gældende fra 2018.

Kvinden blev den 24. november 2019 klokken 01.43 standset af politiet i krydset Nørregade-Solvænget i Frederiks.

Det viste sig, at hun havde amfetamin i blodet.

Samtidig blev hun sigtet for uberettiget at have brugt bilen ved at køre fra sin bopæl og rundt i byen. Desuden havde hun ikke erhvervet førerret, da den blev administrativt inddraget den 22. oktober 2018.

I retten i Viborg blev hun også dømt for tyveri ved tilbage til den 8. januar i år ved 13-tiden at have stjålet en øjenskygge og en læbepomade fra »Normal« i Skive. Det stjålne kostede 55 kroner.

Kvinden er tre gange tidligere blevet straffet for tyveri, senest i december 2019, hvor hun blev i dømt 30 dages betinget fængsel og en bøde på 6000 kroner for blandt andet for tre førstegangs-forseelser for kørsel med sprit og narko i blodet og for at have kørt uden førerret. Ifølge dommen har tiltaltes kørekort været inddraget af politiet fra den 22. oktober 2018.

Kvinden forklarede i retten, at hun tidligere har været under psykiatrisk behandling. Det er hun ikke mere. Nu får hun medicin mod skizofreni og angst.