Kan du lide at cykle? Og vil du gerne cykle sammen med andre? Så har du muligheden for at prøve, hvordan det er at cykle i motionsklub, når KKIK Cykling MTB inviterer til åbent hus.

Åbent hus i mountainbike-afdelingen

KKIK Cykling MTB afdeling inviterer alle interesserede til åbent hus

MOUNTAINBIKE KKIK Cykling inviterer til åbent hus i klubben lørdag den 6. maj i klublokalet på Stadionvej i Karup.

Her er der mulighed for at høre mere om klubben, møde medlemmerne og de frivillige og cykle en lille tur sammen med dem. Der er plads til både helt nye og mere erfarne ryttere og der opdeles i normalt i to grupper, et hold for Tøser på MTB og et for Mandfolk på MTB.

KKIK Cykling håber, at mange nye vil kigge forbi. Der er nemlig altid plads til flere i det cyklende fællesskab, og klubben er klar til at give alle en god velkomst.

- Vi lægger stor vægt på, at der både skal være plads til motionister på højt niveau og alm. motion, ligesom samvær og sammenhold prioriteres – uden skelen til hvilket niveau, den enkelte cykler på, siger formand Hasse Olsen.

KKIK Cykling er en del af en regional kampagne i samarbejde med Danmarks største motionscykelløb, DGI Hærvejsløbet, hvor cykelklubber i Midt- og Østjylland holder åbent hus for interesserede.

Med omkring 5.000 deltagere er DGI Hærvejsløbet i kontakt med masser af cykelentusiaster, men langtfra alle er medlem af en cykelklub. For nogle skyldes det blot manglende kendskab. Hvis de ønsker det, kan deltagerne nu blive henvist til et åbent hus-arrangement i en cykelklub nær dem.

- Vi ønsker, at endnu flere skal opleve glæden og fællesskabet ved at cykle i klub. Vi håber, at åbent hus-arrangementerne kan være med til at skabe synlighed om klubberne, nedbryde barrierer og give alle en god start, siger løbsansvarlig Magnus Korsgaard Nielsen.

DGI Hærvejsløbet hjælper klubberne med markedsføring af åbent hus-arrangementerne, mens klubberne selv står for den praktiske afholdelse.

Åbent hus i Karup.