Carsten og Mona Vestergaard havde ellers fået solgt Cafeteria Midtvejs, men køberen sprang fra. Nu er cafeteriet solgt igen, nemlig til Claus Astrup.

Claus har ført drøm ud i livet

Nu bliver der igen langet grillmad og dagens ret over disken

KARUP Den 1. juni genåbnede Cafeteria Midtvejs i Karup med ny ejer.

Det er Carsten og Mona Vestergaard, der i næsten 31 år har stået bag cafeteriet midt i Karup, som har solgt til Claus Astrup fra Abildå ved Vildbjerg.

- Vi er naturligvis glade for, at vi har fået solgt, og at det fortsætter i samme ånd, fortæller Carsten Vestergaard.

Parret kan nu gå på pension med ro i sindet. Det har ikke været nogen nem sag for dem at sælge stedet.

Cafeteriet, der har været til salg i flere år, har været lukket siden 1. marts. Det skyldes en mislykket handel.

Der var fundet en køber, men i marts meddelte vedkommende, at han ikke kunne skaffe pengene, og derfor ønskede han handlen annulleret.

Claus Astrup, der til daglig sælger landbrugsmaskiner, har ofte sagt derhjemme, at når han blev gammel, så ville han ejer en pølsevogn. Og Cafeteria Midtvejs er tæt på.

- Det var jo ikke sikkert, at jeg fandt den rette pølsevogn, når jeg blev gammel, og da jeg fandt ud af, at Cafeteria Midtvejs var til salg, så slog jeg til. Sådan et sted skal have et ordentligt parkeringsareal, og det har Cafeteria Midtvejs, siger Claus Astrup. Han har aldrig tidligere været i branchen, og han beholder da også sit nuværende job i første omgang.

- Jeg har udlejet softice-maskiner, og de vil også være en del af Cafeteria Midtvejs til sommer, siger han.

Claus Astrup fortæller, at stedet vil blive ført videre i samme ånd men med små ændringer. Han ved godt, at antallet af pølsevogne i Danmark er faldet i de sidste mange år. Det er der en årsag til, mener han.

- Jeg tror på, at hvis vi kan levere ordentlige kvalitetsvarer med mad lavet fra bunden, så er der også kunder til det, siger han.

Der serveres således fortsat en dagens ret med hjemmelavet mad. Det er snakken med kunderne, der får Claus Astrup til at blive ejer af et cafeteria.

- Jeg er vant til at snakke med folk i mit nuværende job, og jeg glæder mig til at snakke med hr. og fru Danmark, siger han.

Han vil dog også have ansatte for han kan ikke være to steder på en gang. Nogle af de ansatte er kendte ansigter. Andre er nye.