De 10-foldige verdensmestre, danseparret Bjørn Bitsch og Ashli Williamson fra Karup, var udrejst, da Borbjerg Møllekro brændte forrige sommer.

Efterforskning af krobrand indstilles

Politiet opgiver at finde ud af, hvem der satte ild til Borbjerg Mølle Kro, som Karup-dansepar var medejere af

112 Cirka halvandet år efter den voldsomme brand på Borbjerg Mølle Kro har Midt- og Vestjyllands Politi endnu ikke fundet gerningsmændene.

Og politiet indstiller nu efterforskningen.

- Vi er der, hvor vi ikke kan gøre mere. Vi vælger at henlægge sagen, siger efterforskningsleder Torben Ladefoed fra Midt- og Vestjyllands Politi til Tv-Midt-Vest.

Det var en gruppe unge mennesker, der en sommernat forrige år opdagede branden og slog alarm. De historiske bygninger brændte stort set ned til grunden.

Tidligere på året valgte politiet at frigive gerningsstedet efter 10 måneders efterforskning med tekniske undersøgelser af brandtomten.

Senere blev der udlovet en dusør på 100.000 kroner fra forsikringsselskabet, men heller ikke det gav gevinst. Sagen er uopklaret, men kan blive taget op igen, hvis der kommer nye oplysninger i sagen.

De 10-foldige verdensmestre, danseparret Bjørn Bitsch og Ashli Williamson fra Karup, er medejere af kroen.

Parret var på en arbejdsferie, da branden opstod.

De to andre ejere, Mark og Malene Harpøth fra Vinderup, fortæller til Tv-Midt Vest, at der nu skal være en dialog med forsikringsselskabet om forsikringssum, så der forhåbentlig kan bygges et nyt traktørsted på stedet.