Billedet er fra klubbens sæsonopstart.

Åbent hus igen hos KKIK Cykling

KKIK Cykling inviterer alle interesserede til åbent hus

KARUP Kan du lide at cykle? Og vil du gerne cykle sammen med andre? Så har du muligheden for at prøve, hvordan det er at cykle i motionsklub, når KKIK Cykling (landevej) inviterer til åbent hus.

KKIK Cykling inviterer til åbent hus i klubben onsdag den 17. maj 2023. Man mødes på Nytorv (ved Karup Kultur- & Forsamlingshus) om aftenen.

Her er der mulighed for at høre mere om klubben, møde medlemmerne og de frivillige og cykle en lille tur sammen med dem. Der er plads til både helt nye og mere erfarne ryttere, der kan denne dag cykles på racer, og der opdeles i grupper efter niveau.

KKIK Cykling håber, at mange nye vil kigge forbi. Der er nemlig altid plads til flere i det cyklende fællesskab, og klubben er klar til at give alle en god velkomst.

- Der køres i 3 forskellige hold – selvfølgelig afhængig af fremmødte på dagen, ligesom tempoet kan variere afhængig af vejr og vind. På hvert hold er der en holdkaptajn, som sikrer at turen gennemføres sikkert og i henhold til regler/aftaler. udtaler formand Hasse Olsen.

KKIK Cykling er en del af en regional kampagne i samarbejde med Danmarks største motionscykelløb, DGI Hærvejsløbet, hvor cykelklubber i Midt- og Østjylland holder åbent hus for interesserede.

Med omkring 5.000 deltagere er DGI Hærvejsløbet i kontakt med masser af cykelentusiaster, men langtfra alle er medlem af en cykelklub. For nogle skyldes det blot manglende kendskab. Hvis de ønsker det, kan deltagerne nu blive henvist til et åbent hus-arrangement i en cykelklub nær dem.

- Vi ønsker, at endnu flere skal opleve glæden og fællesskabet ved at cykle i klub. Vi håber, at åbent hus-arrangementerne kan være med til at skabe synlighed om klubberne, nedbryde barrierer og give alle en god start, siger løbsansvarlig Magnus Korsgaard Nielsen.

DGI Hærvejsløbet hjælper klubberne med markedsføring af åbent hus-arrangementerne, mens klubberne selv står for den praktiske afholdelse.