Der er lækkerier og litteratur på menuen i marts.

Litteratur og Lækkerier er tilbage i Karup

Karup Kultur- og Forsamlingshus byder på sydeuropæisk tema

KULTUR At kombinere det bedste fra litteraturens- og lækkeriernes verden viste sig i 2017,2018 og 2019 at være en rigtig god ide.

Sammensætningen af disse to verdener tiltrak mange gæster. Første år var det ginsmagning og biografier om stærke personligheder. Andet år var det om efteråret Bøger og Bobler, hvor gæsterne fik styr på de mousserende vine inden nytår og boggaverne til jul. Tredje år stod den i foråret på »Kølige rosé vine og hotte bøger« til sommerens afslappende stunder.

Nu hvor corona-pauserne er overstået, så kan man den 9. marts igen komme i Karup Kultur- og Forsamlingshus, for at blive klædt på til det vi alle i denne mørke tid drømmer om: Sommerferien. Temaet er Sydeuropa, hvor Superbrugsen i Karup har 3 serveringer med tapas og drikkevarer fra Italien, Frankrig og Spanien, og hvor Viborg Bibliotekerne i 3 sæt præsenterer bøger i mange genrer, men alle med relation til Middelhavslandene.

Aftenen bliver en afveksling mellem lækkerier og bøger, og det har de tre andre gange vist sig, at denne kombination også kan trække mændene af huse. Det bliver en rigtig familiebegivenhed eller vennetur.

Arrangementet er en samproduktion mellem Viborg Bibliotekerne og Karup Kultur- og Forsamlingshus Venner. Af hensyn til traktementet kan der ikke købes billetter ved døren, men allerede nu fås de på Viborg Bibliotekernes hjemmeside eller i Skoen, Østergade i Karup.