KK07 samler ind i kampen mod kræft.

Fodboldindsamling til kampen mod kræft

Til årets sidste hjemmekamp vil man kunne byde på hjemmeholdets kamptrøjer

KARUP Tilbage i februar fik man i KK07 beskeden om, at en af dets målmænd, den 23-årige Mike Dohn havde fået konstateret testikelkræft.

Næstformand og holdleder Cecilie Reichenbach fik ideen, at klubben måtte starte en indsamling, som støtte til Mike. Klubben havde således et halvt år tidligere en træner, som mistede sin datter til kræft.

Heldigvis kom Mike hurtig i behandling og er nu erklæret rask og tilbage i målet.

- Når en af os, i så lille en klub, som vi er, bliver ramt, er det klart at det påvirker alle, ikke kun holdet, men også tilskuer, frivillige og folk omkring klubben, udtaler Cecilie.

Klubben har en indsamling på internettet og indsamlingsbøtter på stadion og i klubhuset. Derudover har man fået lavet t-shirts og nøgleringe til formålet, hvor overskuddet går til knæk cancer.

Det hele kulminerer fredag d. 29 oktober til sæsonens sidste hjemmekamp. Her vil der være en konkurrence i pausen og op til kampen vil der via KK07’s facebook side være auktion på hjemmeholdets kamptrøjer, som er specielt lavet til formålet.

I forbindelse med indsamlingen på internettet, kan man knytte en kommentar til hvorfor man støtter. Her har Johanna på fire år skrevet:

- Jeg vil ikke have at folk bliver syge, de skal være raske. Josephine på seks år siger: Det er synd, hvis man bliver så syg, at man ikke kan komme i skole og se alle sine venner.

Cecilie siger:

- Det er rart at se, at folk står sammen, og at vi kan sprede glæde til Mike og hans familie, samt alle andre der har gavn af indsamlingen. Mike Dohn er taknemlig.

- Den største tak skal gå til KK07, for den opbakning jeg har fået og stadig får, det har virkelig hjulpet mig igennem, siger Mike Dohn.

Mange har allerede støttet indsamlingen, men man er ikke helt i mål.