Fortsat betjent tid med personale på alle 10 biblioteker.

Daialogmøde på vej i Karup

Der har allerede været møde i Frederiks

BIBLIOTEK Viborg Bibliotekerne har afholdt fire dialogmøder i lokalbibliotekerne og har mærket fantastisk opbakning fra borgerne. Der vil fortsat være betjent tid med personale på alle 10 biblioteker. Nu venter to dialogmøder i Karup og Stoholm.

I januar har Viborg Bibliotekerne afholdt fire dialogmøder i Møldrup, Frederiks, Ørum og Rødkærsbro. Målet har været at komme i dialog med borgere i lokalområderne om biblioteksarrangementer og nye tilpassede åbningstider.

- Vi oplever et stort engagement og interesse for bibliotekets tilbud, og det er vi naturligvis meget glade for, udtaler Mikael Graaberg, leder for Team Kultur og Oplevelser.

For alle biblioteker gælder det fortsat, at borgerne kan logge sig ind med sundhedskort og pinkode fra kl. 7.00 – 22.00 alle ugens dage. Hovedbiblioteket i Viborg har dog åben fredag og lørdag til kl. 20.00, og Karup Bibliotek har åbent til kl. 18.00 fredag og lørdag.

De nye åbningstider er tilpasset, så borgere møder personale hver uge på alle 10 biblioteker i Viborg Kommune. Åbningstider med personale er uændret i Skals, Houlkær, Bjerringbro og Hovedbiblioteket i Viborg.