Grønhøj Kulturhus har ekstraordinær generalforsamling den 14. marts.

Grønhøj Kulturhus mangler opbakning til bestyrelsen

Bestyrelsen bag Grønhøj Kulturhus indkalder til ekstraordinær generalforsamling

GRØNHØJ Grønhøj Kulturhus vil meget gerne have nye medlemmer til bestyrelsen

For der mangler nogle efter den ordinære generalforsamling for nylig.

I dag består bestyrelsen af fem medlemmer og to suppleanter.

Husets kasserer Inge Nielsen fortæller, at to medlemmer ved generalforsamlingen var på valg, og den ene ønskede ikke at forsætte, og der var ingen andre, der meldte sig. Herudover var der ingen kandidater til de to suppleant-poster.

Derfor er der nu indkaldt til ekstraordinær generalforsamling den 14. marts, men kulturhuset lukker ikke, hvis der ikke er nogle nye, der melder sig til bestyrelsen. Det fremgår ellers af annoncen i Ugeavisen Karup.

Bestyrelsen har nemlig efterfølgende fundet ud af, at kulturhusets bestyrelse godt kan beslutte, at den kan nøjes med fire medlemmer i en periode.

Inge Nielsen var en af de to, der var på valg. Og hun ønsker egentlig også gerne at stoppe, men hun fortsætter, hvis ikke andre melder sig - for kulturhusets skyld.

- Men vi ser gerne, at vi får mulighed for at lave en fuldtallig bestyrelse og ser frem til, at der kommer folk til mødet næste gang, siger Inge Nielsen.

Formanden for det over 100 år gamle hus, der startede som forsamlingshus, er 80-årige Arthur Rasmussen. Han har været i bestyrelsen i cirka 10 år. Han fortsætter gerne et år mere.

Han fortæller, at huset, der kan rumme 150 mennesker, betyder meget for lokalsamfundet.

Det bruges blandt andet til udlejning til fester og lotterispil. Det er hele Karup-området, der benytter sig af huset. Og det går godt.

- Det ville sgu være ærgerligt, hvis det skulle lukke. Det holder liv i byen, siger han.

Huset, der har overskud, blev for nogle år siden gennemrenoveret, blandt andet med nyt køkken.