De mindste børn mødes i musikkens kreative verden.

Snapsting for børn - Snubledag i Karup

KARUP Som en del af Snapsting for børn 2022 kommer Lone Wernblad til Karup Sognehus og laver børnekoncert for de mindste. Lone Wernblad optræder i Karup Sognehus fredag den 24. juni

Når de mindste børn mellem 0 – 3 år inviteres til koncert i Karup Sognehus fredag i uge 25 bliver det med musikkens kreative kræfter som omdrejningspunkt. Lone Wernblad er fantastisk til at få de små størrelser med ind i musikkens univers – og gennem sang og musik at pirre fantasien og kreativiteten.

- Det er vidunderligt at se de små snublere, når de med undring i blikket og øre og øjne på stilke oplever musikkens fortryllende virkning. De bliver glade af rytmerne og lader kroppen bevæge sig, samtidig med at de forestiller sig at de faktisk ER en tiger på tur i Afrika. Vi voksne bliver glade om hjertet og gribes af samme lyst til dans og tigerfantasi, fortæller Rikke Skovsbo, børnekulturkonsulent i Viborg Kommune og projektleder på Snapsting for børn.

Alle er velkomne, men koncerten henvender sig særligt til børn mellem 0 – 3 år.

Snapsting for børn ruller hen over Viborg Kommune i ugerne 24 og 25. Her fyldes både børnehaver, skoler og ikke mindst Borgvold-parken i Viborg af børn, der oplever, skaber og udforsker. Her udfoldes børnekreativiteten i mange afskygninger - og børnene oplever kunst og kultur i ordets brede forstand.

- Viborg Kommune er en UNESCO Creative City kommune – dette betyder at kreativiteten skal og bør være en del af alle børns hverdag i Viborg Kommune. Derfor sætter vi ekstra fokus på netop de kreative oplevelser og aktiviteter i forbindelse med Snapsting for børn, udtaler Rikke Skovsbo.