Lokaldysten en del af Viborg Snapsting.

Klar til lokaldysten Karup-Kølvrå 2022

Sidste år blev lokaldysten aflyst, men nu er den tilbage på fuld udblæsning

KARUP Onsdag den 4. maj afvikler Karup-Kølvrå Lokaldysten, som er et samarbejde mellem Karup-Kølvrå Byforum og Viborg Kommune.

Arrangementet blev sidst gennemført i 2019, desværre kom covid-19 i vejen for afviklingen i både 2020 og 2021.

Plan er at Lokaldysten 2023 skal afvikles med start i Kølvrå.

Snapsting er en 10 dage lang kulturfest, der bygger på̊ gamle traditioner. Snapsting handler om mennesker. Om at skabe fælles oplevelser, der påvirker vores liv positivt - uanset hvem vi er. Snapsting er stemningsfyldt, hyggeligt og sjovt.

Snapsting er den perfekte anledning til at rykke sammen, nyde livet og få̊ pulsen op - eller helt ned. Sammen vender deltagerne byen på hovedet med en helt unik Viborg-blanding af kultur, koncerter, sport, leg og fest. Snapsting er det hele og meget mere. Alt kan ske - og alt sker!

Lokaldysten er også̊ lidt af det hele: fællesskab, motion, sammenhold, konkurrence, hygge og ikke mindst gode oplevelser sammen med hinanden. Der er præmier til alle byer, der deltager.

Den landsby som er mest aktiv og tilbagelægger flest kilometer pr. indbyggertal vinder 1. præmien på 7.000 kr. Det er gratis at deltage og kræver ikke tilmelding.

Der startes fra Jethallen kl. 17:15, hvor der vil være en kort instruktion og lidt opvarmning. Herefter kan man vælge en gårute på 1,36 km, en løberute på 3,49 km eller en cykelrute på 6,86 km. Man kan skifte lige så tit man ønsker mellem de tre ruter. Afviklingen sker mellem kl. 17.30 og 19.30, sidste omgang fra Jethallen skal ske senest kl. 19.15. Systemet er, at man ude på ruterne får udleveret en elastik, som så skal afleveres i målområdet.

I år konkurrerer Karup-Kølvrå med 15 andre byer i Viborg Kommune.

Man skal blot møde op som man er. Tilmelding er ikke nødvendigt.

Der vil være frugt og vand i må̊lområdet under hele dysten.

Efter lokaldysten vil man gratis få et let traktement bestående af en grillpølse med brød - børn har mulighed for at vælge en rød pølse.

- se mere på̊ www.lokaldysten.dk