Karup Kultur- og Forsamlingshus er klar efter flere års arbejde med istandsættelsen.

Borgmester kommer til indvielse

Efter seks års arbejde står Karup Kultur- og Forsamlingshus

KULTUR Karup Kultur- og Forsamlingshus byder fredag den 24. marts alle byens borgere indenfor til officielt indvielse af det nyistandsatte hus.

Viborgs borgmester Ulrik Wilbek (V) gæster forsamlingshuset i Karup som repræsentant for Viborg Kommune. Der vil være lejlighed til både at smage på en symfoni af kager eller på en pølse med brød, ligesom der også vil være gratis kaffe og mulighed for at købe øl. Melder man sig ind i Karup Kultur- og Forsamlingshus’ Venner er øllen denne dag gratis.

Indvielsen markerer kulminationen på næsten seks års forberedende arbejde, som er gået med indsamling af penge, indsendelse af fondsansøgninger, forberedelse af tegninger - og periodevis i løbet af det sidste halvandet år har håndværkerne gået i og udenfor huset.

- Vi glæder os rigtig meget, siger Lars Rindsig, der er formand for Forsamlingshusets bestyrelse.

- Vi vil gerne vise huset frem for alle Karups borgere. Der er blevet arbejdet hen imod denne dag i meget lang tid, og nu er vi altså endelig i mål, siger han.

Selve arrangementet understøttes af foreningen Karup Kultur- og Forsamlingshus’ Venner og en række frivillige. Ud over at forsamlingshuset kan lejes til fester og lignende, afholder Husets Venner også streamede forelæsninger fra Aarhus Universitet, bankospil, koncerter og en række andre arrangementer.