Der loves en hæsblæsende og underholdende fodboldkamp i verdensklasse, hvor man i fællesskab kan lave denne dag om til en folkefest for fodbolden med lægterne fyldte med glade tilskuere og et stemningsgivende publikum.

Kampen om Heden på lørdag

I Skotland har de The Old Firm, i Spanien har de El Clásico, i Danmark har man The New Firm. Men på den midtjyske hede har vi Kampen om heden

KARUP Lørdag den 4. juni slår KK07 dørene op til vel nok seriefodboldens største og mest prestigefyldte opgør til dato på det smukke Kølvrå Arena med kickoff klokken 14.00.

Her vil KK07’s utrættelige frivillige stå og bade sig i solen og succesen efter at have udført et sublimt stykke arbejde med at have gjort klar til en legendarisk fodboldfest.

Banen vil stå superskarp og er værdig til superligafodbold, her til forårets vildeste opgør, tribunekiosken er fyldt med drikkevare og snacks for store og for små og her kan også erhverves den nydesignede KK07 halstørklæde. Øl-hannerne vil være tændte, klar og kolde med Hancock og den store grill vil være bemandet til at servicere selvfølgelig med KK07’s uforglemmelige stadion platte.

Rema 1000 Karup ved Dennis Lind som kampsponsor er der en sikring af kvalitet over hele linjen for denne dag i fodboldens tegn. Som noget ekstra ordinært vil der være stillet op ved udebane-afsnittet, så der også kan købes fadøl og grillpølser til spotpris for tilhængerne fra Frederiks uden den store bevægelse. Baren i klubhuset åbner efter kampen som vanen tro til en afgørelse af tredje halvleg.

AIF er nedrykker fra serie 3 og ligger i skrivende stund på andenpladsen i puljen, som kan være med til at give en play-off kamp om oprykning.

KK07 ligger i skrivende stund på en fjerdeplads og man har stadig chancen for oprykning.

På lægterne er også KK07-support, som den uundværlige 12 mand, så kan alt ske.