Den 12. oktober er der høstfest med lækkerier i kulturhuset i Karup,.

Høstfest med litteratur og lækkerier i Karup

Der er plads til 100 gæster i kulturhuset i Karup, hvor der bydes på høstfest med lækkerier

HØSTFEST En høstfest handler om at fejre afslutningen på det store arbejde med at bringe årets afgrøder til huse.

Her smager man selvfølgelig på noget af det forråd, som er indsamlet til vinterens fortæring og overlevelse.

I München f.eks. smager man på bryggeriernes nye øl, og det i et sådant omfang af både gæster og øl, at det trækker folk til fra hele Europa.

- Det kan vi ikke matche i Karup, men torsdag den 12. oktober kan Karup Kultur- og Forsamlingshus i samarbejde med SuperBrugsen i Karup tilbyde op til 100 gæster at smage på topklasse øl fra feinschmecker bryggerier og delikate tapas af lækkerier fra de bedste fødevareproducenter, oplyser tovholder Peter Skovmos Nielsen.

Hertil krydrer Viborg Bibliotekernes Karup afdeling aftenen med eksempler på det litterære forråd, de har samlet til vinteren.

Det bliver en varieret aften inddelt i tre sæt, som hver indeholder noget af det hele til alle sanser. De fire foregående arrangementer af denne type har alle været med konstant stigende deltagertal, og er altid sluttet af med en opfordring til at gentage det med nye emner. Den afvekslende aften med øl, tapas og bøger, trækker også mændene af huse til en rigtig familiebegivenhed eller vennetur.

Arrangementet er en samproduktion mellem Viborg Bibliotekerne og Karup Kultur- og Forsamlingshus Venner. Af hensyn til traktementet kan der ikke købes billetter ved døren, men allerede nu fås de på Viborg Bibliotekernes hjemmeside eller i Skoen, Østergade i Karup. Billetprisen er 80 kr. pr person.