Nye film i biografen i Karup.

Gode film i biografen

Close, Guardians of the Galaxy Vol 3, Harold Frys usandsynlige pilgrimsfærd og Fast and Furious er på plakaten i Karup Bio

KARUP Karup Bio gør en ære i at vise de bedste og de nyeste film, og den 3. maj er der verdenspremiere på Guardians of the Galaxy Vol 3.

I Marvel Studios’ »Guardians of the Galaxy Vol. 3« er vores brogede bande af galaksebeskyttere noget forandret. Peter Quill, der stadig er hårdt mærket af tabet af Gamora, må få samling på tropperne for at redde universet og beskytte en af deres egne. Hvis missionen ikke lykkes, kan det betyde enden på Guardians, som vi kender dem.

James Gunn har skrevet og instrueret »Guardians of the Galaxy Vol. 3«. På rollelisten ses Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff, Vin Diesel som Groot, Bradley Cooper som Rocket, Sean Gunn, Chukwudi Iwuji, Will Poulter og Maria Bakalova. Kevin Feige har produceret, og Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Nikolas Korda, Simon Hatt og Sara Smith er executive producers.

Biografklub Danamrk viser Close.

Close’ fortæller om Léo og Rémis tætte venskab – i skolen og i blomstermarkerne, hvor de og forældrene bringer høsten i hus. Da skolekammeraterne skyder en kile ind i forholdet, får det fatale følger. Mere skal ikke afsløres her, men vi lover, at det billedskønne og ekstraordinært velspillede drama ikke vil efterlade nogen uberørte. Lukas Dhonts storgribende drama modtog juryens ’Grand Prix’ i Cannes, hvor et panel bestående af 75 af verdens førende kritikere kårede filmen som festivalens suverænt bedste. Filmen er med i Biografklub Danmark.

Kilde: Camera Film