Hvidstensgruppen 2 er i Karup Bio.

Hvidstensgruppen på plakaten

Rose, Hvidstensgruppen 2, Krummerne og Belfast er i biografen i Karup

KARUP Ellen Hillingsøe og Bodil Jørgensen er på rollelisten i Hvidstensgruppen 2, der er en uafrystelig og gribende dramatisk fortælling om en dansk families ubærlige tab og totale splittelse, men først og fremmest om den tro og det håb, der på mirakuløs vis giver dem den overmenneskelige styrke til ikke at give op. En hjerteskærende og sandfærdig skildring af kvinder, som bliver fanget i krigens gru, men aldrig holder op med at håbe…

Rose er en stærk og hjertevarm fortælling om familie, kærlighed og om, at intet er, som man tror ved første øjekast. Året er 1997. Inger, hendes søster Ellen og svoger Vagn er på bustur mod Paris. Bussen har knap nået motorvejen før Inger delagtiggør resten af selskabet i sin sindslidelse – og turen til byernes by bliver en uge de aldrig vil glemme. For Inger har en skjult dagsorden for turen, og ved ankomsten indleder hun jagten på en tabt kærlighed. Rose er Niels Arden Oplevs hidtil mest personlige film og er baseret på virkelige hændelser.

Og så er Krummerne tilbage - det er svært at være 11 år. Der er premiere den 17. marts.

Den 24. marts er der premiere på filmen Belfast, handler om drengen Buddy og hans barndom i de tumultariske 60’ere i Nordirland, hvor såvel musikken som de sociale forhold ændrede sig dramatisk i løbet af kort tid. Det er en film fuld af spænding, følelser men også humor trods de mange udfordringer Nordirland gennemgik.