Billed 1 Free

Landets største og ældste Tulipanfestival fejrer 65-års Jubilæum

Årets særudstilling består af mere end ½ million farverige tulipansorter, der markerer jubilæumsfejringen og tiltrækker i titusindvis af tilskuere fra nær og fjern

TULIPANER Netop nu og til medio maj kan Danmarks største og ældste Tulipanfestival opleves i den historiske slotspark på Gavnø Slot. Flere tusinde tulipansorter i eventyrlige farvespil, udstilles i en enestående pallette af sorter, bede og sammensætninger. De førende løgavlere i Holland, England og Danmark viser deres ypperste præstationer.

Tulipanfestivalen har siden sin begyndelse i 1957 været og er i dag stadig Danmarks største af sin art og kendt i udlandet. Hvert år i oktober måned lægger slotsgartnerne tusindvis af blomsterløg i jorden. Hvert år er det nye løg der udstilles og nye formationer af bede og farvesammensætninger, som skabes i parken. Ikke to sæsoner er ens.

I denne weekend den 23. og 24. april danner Tulipanfestivalen samtidig ramme om eventet Forårsdage på Gavnø, hvor udstillere byder på livsstilsprodukter med alt til have, hjem & fritid. Eventet bliver den officielle start på jubilæumsfejringen.

For yderligere information om Tulipanfestivalen og Forårsdage på Gavnø: www.gavnoe.dk

Billed 2 Free