Solcelle-tyve taget på fersk gerning

Seks mænd anholdt for tyveri af solceller lørdag morgen. To af dem har bopæl i Karup

GRØNHØJ To tip uafhængigt af hinanden førte politiet til anholdelse af i alt seks mænd lørdag morgen, mens de var i færd med at stjæle 160 solceller til en værdi af omkring 200.000 kroner fra European Energy, der er i gang med at opføre en solcellepark vest for Løgstrup.To af de anholdte mænd kommer fra Karup, en 41-årig og en 43-årig mand. En 28-årig mand fra Bjerringbro var også blandt de seks anholdte.

De tre af dem blev stoppet i Grønhøj efter en anmeldelse om, at der kørte en bil rundt uden lys. Og de tre andre kørte nærmest selv i armene på politiet, da de var i området. Begge biler med tre mand i hver, havde trailere fyldt med solpaneler.

De seks mænd blev anholdt og sigtet. Det blev også overvejet at fremstille dem i grundlovsforhør, men det endte med at de blev løsladt efter afhøring med hver sin sigtelse i hånden.

Det er anden gang indenfor kort tid, at European Energy er blevet udsat for tyveri af solceller, og politiet undersøger nu, om der er tale om en organiseret solcelle-bande.

Solcellerne, der blev stjålet tidligt lørdag, er leveret tilbage til European Energy igen.