Ny infostander i Frederiks.

Frederiks får info-skærm på torvet

INFO I mange år har Borgerforeningen i Frederiks haft en »egnens kalender« på foreningens hjemmeside, hvor igennem alle kan informere og planlægge, så man ikke kommer for skade at lave arrangementer, der uheldigt overlapper.

Ud fra denne kalender har foreningen tillige på forskellig måde søgt at holde borgerne informeret om de arrangementer, som foreninger og andre aktører afholder i byen. Blandt andet kører opslag i videosløjfe på foreningens facebook-gruppe, hvor det kan ses af de mere end 2000 medlemmer.

I årevis har man haft et ønske om også at kunne vise disse informationer på en udendørs TV-skærm, som var placeret på et centralt sted i byen. Det var faktisk med i det byfornyelsesprojekt, som netop delvist er gennemført, men netop info-standeren måtte skæres bort, da der skulle spares på budgettet.

Nu har Borgerforeningen med økonomisk støtte fra fonde fået mulighed for at indkøbe og opsætte den ønskede info-stander. Det skete fredag den 20. maj, og standeren står nu på det nyanlagte torv foran Dagli’Brugsen, hvilket nok det sted i byen, hvor der færdes flest mennesker.