Hele påsken kan man se på kunst i multihuset i Kølvrå.

Gå - påskeudstilling med Kunstforum Viborg i Kølvrå

Mennesket har ikke rødder, det har fødder (camus). Påskeudstilling i Multihuset i Kølvrå

KARUP At gå, at bevæge sig, at gå fra A til B. At flytte sig. At gå igennem. Gå i gang. Gå i stå. Gå i stykker. Gå i byen. Gå i hundene. Gå til yderligheder. Gå fra forstanden.

Kunstnere, filosoffer og forfattere har skrevet om - og praktiseret vandring som en af de største inspirationskilder og bedste metoder til at udvikle nye tanker og idéer.

Vandring er en tidløs aktivitet: som eneste mulighed for transport, f.eks. som hosekræmmerne og Blicher der har vandret rundt på heden netop i dette område, gjorde det.

Som metode til at generere nye ideer og tanker, eller som et billede på rejsen gennem livet: - En rejse på tusind mil starter med det første skridt, lyder et kinesisk ordsprog.

Kunstforum Viborg vil til dette års påskeudstilling fortolke, undersøge og bearbejde begrebet GÅ og hvad der kan komme ud af en konkret gåtur. Resultaterne kan ses i f.eks. maleri, akvarel, grafik, tekstil, skulptur og tegning.

Boligselskabet Sct. Jørgen, der ejer multihuset (den tidligere skole) har stillet huset til kunstnernes rådighed og lokale ildsjæle har hjulpet med praktiske opgaver.

Alle er velkomne til fernisering fredag d. 8 april, hvor Henning Ringggaard Lauridsen holder åbningstalen. Her kan man møde nogle af kunstnerne og deltage i workshops og artist walks. Se programmet for yderligere oplysninger.

Udstillingen er støttet af Viborg Kommune og Vision Viborg.

Kartoffeltysker-kunst.