Uddeler Nicolai Groth fra Superbrugsen i Karup er med til at bakke op om Pulsskolen. Foto: Morten Hallstrøm

SuperBrugsen i Karup støtter Pulsskolen, idræt og fællesskab

På Pulsskolen prøver børn og unge fra 1.-9. klasse en masse forskellige sportsgrene – alle med fokus på, at det skal være sjovt at dyrke idræt.

KARUP Pulsskolen er et sjovt og sundt idrætstilbud for børn og unge fra 1.-9. klasse, som afholdes i skolernes sommerferie. I år har SuperBrugsen Karup valgt at støtte initiativet med masser af farverige frugter til børnene og mad til instruktørerne, så de kan skabe de bedste rammer for Pulsskolens deltagere.

- I SuperBrugsen har vi valgt at indgå et samarbejde med Pulsskolen, da de i høj grad understøtter de grundværdier som SuperBrugsen er baseret på, nemlig sammenhold og fællesskab. Og vi synes det var oplagt, at vi som udbyder af dagligvarer, kunne støtte Pulsskolen med masser af frugt til de super seje børn og gode, nærende måltider til de mindst lige så aktive instruktører, da vi alle ved, hvor vigtigt det er at fylde noget godt i kroppen, hvis den skal yde sit bedste, fortæller uddeler Nicolai Groth, SuperBrugsen Karup.

Pulsskolen, der er en idrætsuge i skolernes sommerferie, er repræsenteret over det meste af Danmark. På Pulsskolen prøver børn og unge fra 1.-9. klasse en masse forskellige sportsgrene – alle med fokus på, at det skal være sjovt at dyrke idræt.

- SuperBrugsen har en lang tradition for at engagere sig lokalt, hvor der er mulighed for det, og hvor vi kan være med til at gøre en forskel. Og det mener vi, at vi kan, når vi i år støtter Pulsskolen og således forhåbentligt bidrage til at videregive vigtigheden og glæden ved idrætsfællesskaber til en masse børn, fortæller uddeler Nicolai Groth.

- Det er lysten og den god oplevelse som driver værket og en del af den gode oplevelse er netop de gode fællesskaber og sammenholdet – og det vil vi mere end gerne støtte op omkring, afslutter Nicolai Groth.