Hvor heldig kan man være? Ja, det må man nok spørge om! Handelsstandsforeningen i Frederiks må have rigtig gode forbindelser på vejrfronten, for da vi nåede eftermiddagen for årets Open by Night i Frederiks forsvandt alle skyer på himlen, og vi fik det flotteste og varmeste vejr, som vi ellers havde savnet i mange uger hen over sommeren. Foto: Arne B. Christensen

Festlig Open by Night i Frederiks

Masser af mennesker til sommerlig Open by Night i Frederiks

DATAIL Der var et leben af mange mennesker, begivenheder og mange gode tilbud fra de handlende, da der var Open by Night i Frederiks fredag.

På torvet ved Dagli’Brugsen var der opsat et stort telt, hvor de besøgende kunne nyde en grillet frankfurter med tilbehør samt drikkevarer, alt til uhørt billige priser, der blev langet over disken af Brugsforeningens bestyrelsesmedlemmer. Også på pladsen ved Byens Kagemand var der telt og siddepladser, hvor man kunne nyde en kop kaffe og bagerens gode bagværk. Tillige havde Camillas Blomster sørget for en overflod af flotte buketter, som også gik til dagens favørpriser.

Inde i butikkerne havde de handlende sørget for et stort udvalg af særligt gode tilbud i dagens anledning, hvilket naturligvis gav en ekstra god omsætning.

Underholdning til både børn og voksne var der også sørget for. På torvet var der opstillet 2 hoppeborge, hvor de mindste morede sig og fik afløb for energien. Alhedens Borgerforening, med hjælp fra FDF’erne, havde sørget for, at markedsparasollerne var opsat, og den lange flagallé med hele 84 flag var på plads i hovedgaden fra morgenstunden. I tillæg dertil havde Borgerforeningen engageret tryllekunstneren Allan Jensen fra Bjerringbro, som underholdt med sit show. Flere børn var så interesserede, at Allan efter showet gav sig tid til at lære dem et par af sine tricks.

Senere blev scenen overtaget af bandet ”Mr. Smoking” og sangerinden Heidi Høgh, som gav 2 timers medrivende underholdning, hovedsagelig med fortolkninger af Smokies ørehængere.

Alhedens Idrætsforenings traditionelle sponsorcykelløb blev afholdt med ikke mindre end 84 deltagere, som kørte 71.000 kr. ind til idrætsforeningen.

I anledning af Frederiks Jagtforenings 90 års jubilæum, havde foreningen etableret et imponerende arrangement i og ved Pakhuset med hundeopvisning, udstilling af trofæer, skydesimulator, jagthornsblæsning og mere. Desuden kunne man overvære, hvordan en buk blev parteret, og der var smagsprøver af forskellige madprodukter, naturligvis alt lavet af vildt. Ovenikøbet kunne man inde i Pakhuset for 50 kr. nyde et måltid med forskellige retter fra et velfyldt tag-selv-bord.

Også kirken var åben i dagens anledning med melodiøs jazz af Trio Solis samt portvin og kransekage til de besøgende.

Alt i alt en festlig og dejlig aften i Frederiks, takket være Handelsstandsforeningen og de andre deltagere og sponsorer - og ikke mindst det fine vejr og en flot opslutning fra byens beboere.

Foto: Arne B. Christensen
Foto: Arne B. Christensen