Foto: Arne Christiansen

Mange til sankthans-aften i Frederiks

Borgmester Ulrik Wilbek holdt båltalen

SANKTHANS Over hele landet var sankthans-aften begunstiget af en fantastisk flot sommeraften. Også i Anlægget i Frederiks blev Borgerforeningens arrangement en stor succes.

Man er vant til, at der kommer mange mennesker, men det gode vej trak ekstra mange til i år, så der var flere end 350 sommerklædte borgere i alle aldre samlet omkring bålet. De traditionelle ristede frankfurtere blev afsat, så hurtigt som de to grillmestre kunne levere, og fadølstapperen havde travlt med at lange fyldte bægre med øl over disken. Kaffe og kage var der også, og børnene hyggede sig med at bage snobrød.

Bålet var knastørt og flammede straks op, så heksen kom hurtigt af sted til Bloksbjerg. Heldigvis var der vindstille, så alt foregik med god sikkerhed.

De unge gymnaster fra AIF Alhedens Idrætsforening lavede en fin opvisning, hvor de viste, hvad de kunne, og de fik fortjent stort bifald fra tilskuerne og fra de stolte forældre på sidelinjen.

Båltalen blev holdt af borgmester Ulrik Wilbek, som gav en god og opbyggelig tale om problemerne med at skaffe frivillige og de unges forhold til sociale medier. Emner til eftertanke.

Foto: Arne Christiansen
Foto: Knud Gaarn-Larsen
Foto: Knud Gaarn-Larsen