22-årig fra Frederiks tog halsgreb på kvinde

22-årig fra Frederiks tiltalt i 19 sager, blandt andet i sag om vold mod kvinde

KARUP En 22-årig mand fra Frederiks, Kasper Meier Olesen, er i retten i Viborg blevet i dømt et års fængsel for en række sager, der favner vidt lige fra vold og trusler til hærværk og bedrageri - i alt 19 sager i Viborg, var han tiltalt i.

Manden var blandt andet tiltalt for vold i Viborg ved den 7. marts på et tidspunkt mellem klokken fire og fem om morgenen at have taget halsgreb på en kvinde og flere gange at have skubbet hende ind i en dør i boligen.

Lå og sov

Af sagen fremgår det, at kvinden forinden bad den 22-årige, der lå og sov, om at forlade stedet. Det fik den 22-årige til at gå til angreb.

Som nævnt var der flere sager på bordet, blandt andet en sag om hærværk mod en toiletbygning i Viborg.

Den 18. februar sidste år blev han desuden sigtet for trusler og våbenbesiddelse, da han truede en anden mand med et jernrør.

Sidste år tvang han en anden mand til at aflevere sine airpods på åben gade. Der var tale om røveri. Han var også tiltalt for indbrud i et fitnesscenter i Viborg sidste år, ligesom han i forbindelse med en anden episode i Viborg udviste uanstændig opførsel og voldelig optræden. Han sparkede nemlig flere gange på en dør til en toiletbygning og på bagkofangeren af en bil.

Han var også tiltalt for på en lille knallert ikke at stoppe, da politiet bad ham om det.

Han har også været impliceret i fem bedragerisager. Blandt andet ved på nettet at sælge mærkevarer i form af tøj og andre ting til købere, der aldrig fik deres varer, selv om de havde betalt. Besiddelse af euforiserende stoffer, tyveri og forsøg på tyveri var også på den lange liste over sager, han var tiltalt i.

Manden blev fundet skyldig og skal altså i fængsel, ligesom han fik konfiskeret et jernrør samt 25 LSD-mærker (euforiserende stof).