Midtjylland Hold Finale – Jethallen, Karup 26. august 2022. Guld: Ivan Nielsen, Sarah Young, Astrid Madsen, Knud Jacobsen. Sølv: Preben Hansen, Krista Andersen, Ole Aagaard, Klaudi Sigaard.

Karup Krolf Klub - 2022 et godt år

Tilfreds i den lokale krolf-klub

KROLF Klubben deltog i 23 eksterne arrangementer og 15 medlemmer bidrog med 36 top tre placeringer. To hold fra klubben kvalificerede sig til de Midtjylland Hold finale i august, ved Jethallen i Karup hvor 28 hold deltog. Karup vandt guld og sølv og dermed kvalificeret til DM i september 2022.

Krolf er et spil med køller og kugler – en blanding af golf og kroket. Det drejer sig om at få kuglen gennem banens 12 huller på færrest mulige slag.

Om klubben: De er i øjeblikket cirka 30 medlemmer fra den gamle Karup Kommune og træner på Seniorhuset Gl. Banevej 6 mandag og torsdag hvor de mødes kl. 09.45 til 3 omgange. (ca. 1 1/2 time). Bagefter er der kaffe, socialt samvær og hygge. De deltager i både eksterne og interne turneringer hele året med vægt på kammeratskab og det sociale aspekt. Alle i kommunen er velkomne til at deltage, både nybegyndere eller øvede. Udstyr (kølle og kugle) er tilgængeligt for nye medlemmer.