Det Jyske Danseorkester er vant til at give den gas, når det store ensemble er ude for at træde op. Arkivfoto

Ældre Sagen og Lions holder pensionistfest

Man skal tage danseskoene og en god appetit med til Mønsted palmesøndag

MØNSTED Der er noget at se frem til for de af vore medborgere med flest år på bagen, når Ældre Sagen Fjends-Karup i samarbejde med LionsClub Fjends søndag den 10. april inviterer til pensionistfest i Østfjendshallen i Mønsted.

Med velkomst klokken 13 står den på underholdning og spisning hele eftermiddagen, og formand Martin Ditlevsen fra Ældre Sagen Fjends-Karup oplyser, at der allerede er godt gang i billetsalget til arrangementet.

- Der er mange, der har meldt sig til allerede, og forvaltningen i Viborg Kommune har også sendt invitationen ud til alle ældre- og plejecentre i vores område, så vi håber på, at der kommer endnu flere, siger Martin Ditlevsen.

Billetter koster 50 kroner, og der er sidste tilmelding lørdag den 2. april hos Alice Hyldahl på 23 60 61 35 eller KS.Fjends-Karup.763@aeldresagen.dk.

Dagen byder på underholdning ved Det Jyske Danseorkester ad to omgange, først afbrudt af kaffe med kringle og dernæst Hans Frederiksen, der fortolker Jeppe Aakjær.

Herefter er der lagt op til, at 2. halvleg af Det Jyske Danseorkester bliver med dans, inden dagen rundes af med hønsekødsuppe.