FREDERIKS »Vores bager« har fået sat nye skilte med logoer op på facaden af bagerforretningen på hovedgaden i Frederiks.
Det er efterhånden syv måneder siden, at bagermester Jeppe Frederiksen og hans makker, Troels Margon Nielsen fra Vores Bager i Viborg, overtog bagerforretningen efter Lars og Iben Trier, der havde drevet forretningen i fire årtier.
Det går godt, lyder det fra Jeppe Frederiksen.
- Vi har meget travlt. Vi har også fået mere travlt i weekenderne, da vi hele tiden forsyner butikken med varme rundstykker frem til 9.30, siger han.
Hidtil har han brugt al sin tid i Frederiks, hvor der er 13 ansatte i bageriet i alt. Mange af dem er de samme fra tidligere.
- Det er planen, at jeg skal rotere lidt, så personalet i de to butikker og jeg selv kommer begge steder. Vi skal hjælpe hinanden i tilfælde af ferie og sygdom, siger han.
I Frederiks er bageriet meget større end i Viborg. Der er også kun en ovn i Viborg, mens der er fire ovne i Frederiks, så der kan produceres igennem.
- Vi begynder at lave kager i Frederiks, fordi vi har større produktionsmuligheder her end i Viborg. Det betyder også, at vi bliver mere effektive, siger han.
Der er blevet brugt mange arbejdstimer her den første tid, men der er ved at være styr på det hele.
- Vi har fået alle medarbejdere med. De smiler og virker glade. I starten var nogen måske lidt nervøse for, hvad der skulle ske. Nu er tingene ved at være kørt ind, siger han.
Beliggenheden midt i byen giver ikke bare mange lokale kunder.
- Vi har mange strøgkunder. Folk, der kører gennem byen, fordi de skal videre på ferie og håndværkere, der kommer ind om morgenen for at få smurte rundstykker, siger Jeppe Frederiksen.
Bageren leverer også til fabrikker og hoteller og til enkelte udsalg.


Hvad mener du?
Har du en kommentar eller en idé til en artikel, så er du velkommen til at kontakte mig på min mail [email protected]
