GRØNHØJ En af krofatter Gregers Laigaards gode hjælpere i køkkenet på kroen i Grønhøj gennem de sidste 20 år er Chano.

Det skal fejres.

Gregers Laigaard oplyser, at han mødte Chano da Gregers var lærer på den Praktiske Landbrugsskole i Havredal.

- Chano kom fra et bofællesskab Herta nær ved Århus. Chano kom i lærer som landmandselev på skole. Som ansat i skolens køkken, kunne jeg se at Chano her havde gode evner. Chano var god til at lave mad og kunne tage selvstændige beslutninger.

- Da jeg sluttede på skolen og havde overtaget min fædrene Grønhøj Kro, dukkede Chano pludselig op en dag og spurgte om han kunne hjælpe til på kroen. Jeg var ikke sent til at sige ja til sådan en aftale.

Chano har nu været tilknyttet kroens køkken i 20 år.

- Han har virkelig sat præg på hvordan et krokøkken skal fungere gennem gode ideer og nytænkning. Vi kan bare ikke undvære Chano, siger Gregers Laigaard.

Søndag den 9. september fej Chano med en reception for indbudte som er tæt tilknyttet Chano.

Gregers Laigaard håber Chano tager 20 år mere.

Hvad mener du?

Har du en kommentar eller en idé til en artikel, så er du velkommen til at kontakte mig på min mail [email protected]

Journalist