KARUP Onsdag den 15. januar klokken 18.00 afholder foreningen Norden i Karup for 25. gang Nordisk delikatesseaften i Grønhøj Kulturhus, hvor foreningen traditionen tro byder på meget specielle nordiske retter.

I år har man fået en aftale i stand med en lokal jægers søn, der arbejder i Grønland, og han har sendt aftenens hovedmenu ned, idet man byder på grønlandsk moskusokse. Det er som sædvanlig Den rullende kok, der står for menuen, der består af tre retter, idet man starter med varmrøget laks, marineret skaldyr med tilbehør.

Så følger hovedretten, og som dessert serveres chokoladepraline med sorbet og hvid chokolade.

Som sædvanlig har lokale sponsorer været meget gavmilde og givet præmier til et kæmpelotteri, der sikrer, at arrangementet lige løber rundt.

- Vi er ikke ude på at konkurrere med de flittige lokale foreninger, der afholder fællesspisninger i området en gang om måneden, men vi vil gerne gøre reklame for at rejse ud i Norden og få en ypperlig smagsoplevelse, udtaler formanden, Jann Rasmussen.

Der er adgang for alle, og foreningen håber, at deltagertallet når de sædvanlige 100.

Hvad mener du?

Har du en kommentar eller en idé til en artikel, så er du velkommen til at kontakte mig på min mail [email protected]

Journalist